Amazon quiz and its answer , amazon daily questions and answers all day . amazon today and answer in india . amazon daily questions and answers .

Breaking

Featured post

Amazon daily quiz | amazon today quiz answers of December month .

Amazon daily quiz and answers | Amazon today answer of December month .Amazon quiz today I amazon quiz answers. Amazon Daily quiz – ...

Friday, 20 December 2019

amazon daily quiz | Amazon Quiz 25-30th November

Amazon daily quiz | Amazon Quiz Contest , Amazon quiz answers | amazon today quiz answers , Play and get best Gift from amazon -Amazon Quiz .

amazon daily quiz
Amazon Daily quiz – .
Today’s Amazon Quiz Time
  • Today’s Quiz – Win Kenwood  Food-Processor 
  • Today’s Prize –Win Kenwood  Food-Processor 
  • Time – 8 AM Quiz Date – 12th December 2019
  • Number Of Winners – 1
  • Winners List Will Declare On – 31st January 2019

How To Play Amazon Quiz 
  • Step 1 : For more details download amazon app from googal plat store . click hear
  • Step 2 : Just open amazon and login your account 
  • step 3 : scroll down and oepn amazon quiz from amazon banner .
  • step 4 : Click on start button of amazon quiz 
  • step 5 : Open this and play quiz answer 5 Quiz ans submit . 
  • step 6 : after month last date result show and cck your name . 

Amazon Daily quiz answers – Win Kenwood  Food-Processor | 30th November 2019

Question 1 : Thalaivi starring Kangana Ranaut, is based on the life of which famous personality?
Answer is : Jaylalitha
Question 2 : About which coach in the news these days, did football player Zlatan Ibrahimovic say ‘When I played for him, I felt like a Terminator’?
Answer is : Jose Morinho
Question 3 : Phobophobia is the fear of what?
Answer is : Phobias
Question 4 : Which extremely popular video sharing app was launched in 2017 by Chinese developer ByteDance, for markets outside of China?
Answer is : TikTok
Question 5 : Alopecia areata is a common autoimmune disorder that often results in which of the following?
Answer is :  Hair loss

Amazon Daily Quiz  – Win Fossil Leather Bag | 29th November 2019

1) The 2019 Davis Cup finals, played in a new format this year (dream project of Barcelona’s Gerard Pique), was held in which city?
Answer – Madrid
2) In the word USB, what does B stand for?
Answer –  BUS
3) Iman, a country’s last Sumatran Rhino, died recently. Which country did Iman belong to?
Answer –  Malaysia
4) Which actor starred as Shrikant in a hit movie this year and played the role of a fast bowler in the Amazon original web series ‘Inside Edge’?
Answer –  Siddhant Chaturvedi
5) ‘A Heart Full of Burden’ is a book written by which famous personality who occupied an important position in India in the 1990s?

Answer – TN Seshan

Amazon Daily quiz – Win ₹15000 | 28th November 2019

1) Recently, who became the first Indian bowler to take an international wicket with a pink ball?
Answer – Ishant Sharma
2) Chris Hughes, born on 26th November 1983 co-founded which technology giant along with 4 other Harvard students?
Answer –  Facebook
3) A depiction of the Ellora Caves can be found on the reverse side of which bank note in India?
Answer –  ₹20
4) ‘Fridays for future’ is an international movement of school students started by which activist?
Answer –  Greta Thunberg
5) As per the title of a popular book and movie, who among these is ‘The Man who Knew Infinity’?
Answer –  Srinivasan Ramanujan

Amazon Today’s Quiz Answers – Win | 27th November 2019

1) He was a Chinese-American actor, martial artist and philosopher. He once said ‘I fear not the man who has practiced 10,000 kicks once, but I fear the man who has practiced one kick 10,000 times’. He celebrates his birthday today. Who is he?
Answer – Bruce Lee
2) The Rock and Roll hall of fame describes him as ‘The greatest instrumentalist in the history of rock music’. He has songs like ‘Purple haze’ and ‘Hey joe’ to his name. He celebrates his birthday today. Who is he?
Answer –  Jimi Hendrix
3) Who averaged over 50 with the bat in test matches, but played only 1 one-day international, in which he was out for 0? (Hint : He was voted one of Wisden’s cricketers of the century).
Answer – Sir Garry Sobers
4) What famous comic book character is called the ‘Merc with a mouth’ because of his tendency to joke constantly?
Answer – Deadpool
5) Eritrea, which became the 182nd member of the UN in 1993, is located in which continent?
Answer – Africa

Amazon Today’s Quiz Answers – Win Apple iPad Pro  | 26th November 2019

1. He played the role of Gregor ‘The Mountain’ Clegane in the HBO series Game of Thrones. He has won titles like Europe’s strongest man and World’s strongest man. He celebrates his birthday today. Who is he?
Answer – Hafþór Júlíus Björnsson
2. Who was the first male cricketer to take a hat-trick in a World Cup ODI match?
Answer – Chetan Sharma
3. Google has launched a new cloud-based game streaming service. What is the name of the gaming service?
Answer – Google Stadia
4. Who has been conferred with the Indira Gandhi Prize for Peace, Disarmament and Development 2019?
Answer – David Attenborough
5. India recently played and won their first ever Day/night test match. It was played with a pink ball against Bangladesh. Which 2 teams played the first ever pink ball test match?
Answer – Australia Vs New Zealand

Amazon Daily Quiz answers – Win ₹20000 Pay Balance | 25th November 2019

1. When he scored a century in his last test appearance, he became the first person to score a century on debut and in his last test match. Who is he?
Answer – Greg Chappell
2. In the 1975 Bollywood movie ‘Sholay’, what was the name of Basanti’s horse?
Answer – Dhanno
3. In context to geography, what are ‘Isohyets’?
Answer – Lines on a map showing equal rainfall
4. Which sultan declared himself as ‘Sikander-I-Sani’ which means the second Alexander?
Answer – Alauddin Khaliji
5. In which country would you find the Table Mountain, a flat-topped mountain forming a prominent landmark overlooking the country’s capital?
Answer – South Africa

No comments:

Post a Comment