Amazon quiz and its answer , amazon daily questions and answers all day . amazon today and answer in india . amazon daily questions and answers .

Breaking

Featured post

Amazon daily quiz | amazon today quiz answers of December month .

Amazon daily quiz and answers | Amazon today answer of December month .Amazon quiz today I amazon quiz answers. Amazon Daily quiz – ...

Friday, 20 December 2019

amazon daily quiz and answers of 21-24 Th November .

Amazon daily quiz | Amazon Quiz Contest , Amazon quiz answers | amazon today quiz answers , Play and get best Gift from amazon -Amazon Quiz .

amazon daily quiz
Amazon Daily quiz – .
Today’s Amazon Quiz Time
  • Today’s Quiz – Win Poco Mobile
  • Time – 8 AM Quiz Date – 24th December 2019
  • Number Of Winners – 1
  • Winners List Will Declare On – 31st January 2019
How To Play Amazon Quiz 
  • Step 1 : For more details download amazon app from googal plat store . click hear
  • Step 2 : Just open amazon and login your account 
  • step 3 : scroll down and oepn amazon quiz from amazon banner .
  • step 4 : Click on start button of amazon quiz 
  • step 5 : Open this and play quiz answer 5 Quiz ans submit . 
  • step 6 : after month last date result show and cck your name . 
Amazon offer of quiz get More details .

Amazon Daily Quiz – Win Poco F1 | 24th November 2019

1. What day of the Gregorian calendar is today (24th November)?
Answer – 328th
2. Who was the first batsman to score 30 Test match centuries?
Answer – Sunil Gavanskar
3. Which of these is not the administrative capital city of a state or Union Territory?
Answer – Margao
4. Which among these does NOT live under the sea?
Answer – Kalanchoe
5. What was the name of the alien in the Bollywood movie ‘Koi Mil Gaya’?
Answer – Jadoo

Amazon Daily quiz– Win IFB Oven | 23rd November 2019

1. True or False – Nintendo was founded in 1889 as a playing card company.
Answer –  TRUE
2. She played the character of Hannah Montana for Disney and since has gone on to become one of the biggest pop stars of the recent times with hits like ‘Party in the USA’ and ‘Wrecking ball’ to her name. She celebrates her birthday today. Who is she?
Answer –  Miley Cirus
3. What currency does Ukraine use?
Answer – Hryvnia
4. In terms of area, which one is larger – India or Brazil?
Answer – Brazil
5. Which of these is worth more than 1 Indian rupee?
Answer – 1 Mauritian Rupee

Amazon Daily Quiz– Win Lenovo Gaming Laptop | 22nd November 2019

Question 1 – Which of these personalities were an Indian diplomat and the first female president of the United Nations general assembly?
Answers – Vijaya Lakshmi Pandit
Question 2 – In a One day game in Queenstown (NZ) Shahid Afridi’s 17 year old record for the fastest century in ODIs was broken in a game which was reduced to 21 overs a side due to rain. Who smashed this 36 ball century?
Answer is – Corey Anderson
Question 3 – Which of these is the Latin word for ‘eagle’?
Answers – Aquila in
Question 4 – With a population of less than 1000 (as per 2017 data), which is the least populated country in the world?
Answer is – Vatican City
Question 5 – The point on earth which is closest to the moon is NOT the top of Mount Everest. (True or False).
Answers – TRUE

Amazon Daily quiz– Win ₹5000 Pay | 21st November 2019

Question 1 – In which country would you find Uluru or Ayers Rock, a large sandstone rock formation surrounded by springs, waterholes, rock caves and ancient paintings?
Answers – Australia
Question 2 – In 2019, which movie released in India grossed over INR 100 crore in its first 2 days of release?
Answer is – Avengers : End Game
Question 3 – Which date recently marked the 101st anniversary of end of the first World War?
Answers – 11th November 2019
Question 4 – Every bowler wants to see the bails/stumps flying through the air after the ball has been delivered. What happens when the ball hits the stump directly from the bowler?
Answer is – Bowled
Question 5 – What is the currency of Sweden?
Answers – Krona .

1 comment: