Amazon quiz and its answer , amazon daily questions and answers all day . amazon today and answer in india . amazon daily questions and answers .

Breaking

Featured post

Amazon daily quiz | amazon today quiz answers of December month .

Amazon daily quiz and answers | Amazon today answer of December month .Amazon quiz today I amazon quiz answers. Amazon Daily quiz – ...

Tuesday, 17 December 2019

Amazon daily quiz | amazon today quiz answers of December month .

Amazon daily quiz and answers | Amazon today answer of December month .Amazon quiz today I amazon quiz answers.

amazon daily quiz

Amazon Daily quiz – Win Huawei Y9 Prime Phone | 18th December 2019.

Today’s Amazon Quiz Time
  • Time – 8 AM Quiz Date – 18th December 2019
  • Number Of Winners – 1
  • Winners List Will Declare On – 31st January 2019
How To Play Amazon Quiz 
  • Step 1 : For more details download amazon app from googal plat store . click hear
  • Step 2 : Just open amazon and login your account 
  • step 3 : scroll down and oepn amazon quiz from amazon banner .
  • step 4 : Click on start button of amazon quiz 
  • step 5 : Open this and play quiz answer 5 Quiz ans submit . 
  • steo 6 : after month last date result show and cck your name .

AMAZON daily quiz contest of 30th December 

Q1- Name the founder of ISRO whose 100th birthday was celebrated this year.
Ans: Vikram Sarabhai

Q2- The Vijay Hazare Trophy, also known as the Ranji One-Day Trophy is a List A cricket tournament in India. Which team won the this trophy in 2019-20 defeating Tamil Nadu in the finals?
Ans: karnataka

Q3- Name the renowned naturalist who has been conferred with the Indira Gandhi Prize for Peace, Disarmament and Development 2019.
Ans: David attenborough

Q4- Which of these food items is named after the same vessel in which it is cooked?
Ans: Kadai chicken

Q5- How do we better know the duo Vivian Fernandes and Naved Shaikh, who have served as inspirations for a popular 2019 movie?
Ans: Divine & Neazy

Amazon Daily Quiz | Today Amazon Quiz 29 December 2019 . 

Amazon Daily Quiz Answers – Win Vivo U10 | 29th December

1. In October who broke Don Bradman’s record of highest average in Test cricket on home soil? (His average has reduced since)
Answer – Rohit sharma
2. Which CEO t opped the list of Fortune’s Business person of the Year 2019?
Answer – Satya nadella
3. What was climbed for the final time in October 2019 in Australia? (It has been closed for climbers since)
Answer – Uluru
4. Which Indian structure featured in Time’s 2019 list of 100 greatest places in the world?
Answer – Statue Of Unity
5. Which of these cricketers led India to its first World Cup final in the 21st Century?
Answer – Saurav ganguly
Amazon daily Quiz Answers – Win Sennheiser Headphones

Q 1- Birds of Prey is an upcoming movie featuring which of these comic book characters as the main protagonist?
Answer is – Harley Quinn
Q 2- Who is the only Indian cricketer to take two international ODI hat-tricks?
Answer is – Kuldeep Yadav
Q 3- Stadia from Google is a new cloud-based service offering what to customers?
Answer is – Gaming
Q4 – Shashi Tharoor won the Sahitya Akademi Award 2019 in English category for which book?
Answer is – An Era Of Darkness
Q 5- Who among these will publish an anthology of the writings of Guru Nanak Dev in world languages to mark his 550th birth anniversary?
Answer is  – UNESCO

Amazon Daily Quiz Answers – Win FiiO X1II Portable Music Player | 27th Dec 

Que 1 – If it was Malaika Arora who featured in the song ‘Munni Badnaam Hui’, who features in the song ‘Munna Badnaam Hua’?
Answer is – Warina Hussain
Que 2 – Who among the following was awarded the Bharat Ratna posthumously?
Answer is – Nanji Deshmukh
Que 3 – December 22nd is celebrated as National Mathematics Day on the occasion of whose birthday?
Answer is – Srinivas Ramanujan
Que 4 – The current Duchess of Sussex was a regular on the first seven seasons of which of these shows?
Answer is – Suits
Ques 5 – What is the value of the commemorative coin released on Mahatma Gandhi’s 150th birth anniversary?
Answer is – INR 15

Question 1 – Which of these movies was also referred to during production as ‘Bond 25’? (Hint: It will be 25th James Bond film).
answers is – No Time To Die
Question 2 – Going into the auction for the 2020 IPL, which of these players was not retained by his team?
Answers is – Chris Lynn
Question 3 – Dilma Rousseff, born on 14th December 1947, served as the President of which country before being impeached?
Answers is – Brazil
Question 4 – ‘Hand in Hand 2019’ that began in Meghalaya from December 7th is a joint military exercise of India and which country?
Answers is – China
Question 5 – The recently released ‘Pati Patni aur Woh’ is a remake of a 1978 movie starring which of these actors in the lead role?
Answers is – Sanjeev Kumar.

Amazon Quiz Answers Today – Win Fujifilm X-A7 Mirrorless Camera | 17th December 2019

          amazon daily quiz


Question 1 -Which is the only flag in the world representing a country to feature a sinking ship?
Answers is – Bermuda
Question 2 – The Konark temple appears on the reverse side of the bank note of which denomination?
Answers is – INR 10
Question 3 – His movie ‘Dhoom’ popularized the Suzuki Hayabusa more than ever among the Indian audiences. Since then he has gone on to work in many more Bollywood movies. He is also a successful model and film producer. He celebrates his birthday today. Who is he?
Answers is – Jon Abraham
Question 4 – The CIMON – an AI working with astronauts on the International Space Station was developed by which organisation?
Answers is – IBM
Question 5 – Which entity bought by Reliance, is considered the oldest toy shop in the world?

Answers is – Hamleys

Amazon Quiz Answers Today – Win ₹5000 Pay Balance | 16th December 2019

Question 1 – In ‘Friends’ which of these couples adopt the twins Jack and Erica? (Hint: This happens in the final season of the show).
Answers is – Chandler and Monica
Question 2 – Shivaji Rao Gaekwad is the real name of which legendary actor born on 12th December 1950?
Answers is – Rajanikanth
Question 3 – Which country hosted the 2019 edition of the South Asian Games?
Answers is – Nepal
Question 4 – Which of these is the sequel of the movie Wonder Woman starring Gal Gadot?
Answers is – Wonder Woman 1984
Question 5 – Which of these records was set by the 2019 Nobel Prize in Chemistry recipient John Goodenough?
Answers is – Oldest Nobel winner

Amazon daily quiz and answers 15th December . Win Samsung A10s Mobile 


Question 1 – Who was named the youngest self-made Billionaire by Forbes in 2019?
Answers is – Kylie Jenner
Question 2 – Born on 11th December 1922, which Bollywood actor’s Ancestral home in Pakistan Declared as Heritage Site by the Pakistan Government in 2014?
Answers is – Dilip Kumar
Question 3 – How many Centuries Virat Kohli Hit in T20?
Answers is – 0
Question 4 – Which company is building Starship, a transportation system designed for interplanetary travel?
Answers is – SpaceX
Question 5 – Which of these historical characters has Sanjay Dutt portrayed in a recent movie directed by Ashutosh Gowariker?
Answers is – Ahmad Shah Abdali

Amazon daily quiz and answers 14th December . Win Samsung Bosch washing machine . 


Question 1 :- Which Sweden based global music streaming giant entered India in March 2019?
Ans-  Spotify
Question 2 :- ‘National Unity Award’, the highest civilian award given for contribution to unity and integrity of India is named after whom?
Ans- Sardar Patel
Question 3 :- Which country’s space agency is behind the Hayabusa asteroid sample-return missions? (Hint : Hayabusa is a robotic spacecraft)
Ans-  Japan
Question 4 :- Which Indian cricketer became the first woman to play 200 ODIs in 2019?
Anns-  Mithali Raj
Question 5 :- Which company joined Apple and Amazon in hitting the $1 trillion valuation in April 2019?
Ans-  Microsoft

Amazon question and answer . amazon daily quiz of 13th December .

Question 1 :- Which Indian city hosted the country’s first game between two NBA teams ?
Ans-  Mumbai
Question 2 :- Which Indian classical musician has recently got a minor planet named after him?
Ans- Pandit Jasraj
Question 3 :- NASA’s rover ‘Opportunity’ was declared dead in 2019 after spending 15 years on which planet?
Ans-  Mars
Question 4 :- Which actor shared the 2019 National Film Award for Best Actor along with Ayushmann Khurrana?
Anns-  Vicky Kaushal
Question 5 :- Which footballer was awarded The Ballon d’Or for a record 6th time recently?
Ans-  Lionel Messi

No comments:

Post a Comment